Seepia Publishing – elämää kylväviä sanoja


Seepialla on kolme toimintoa : "Comme le venti" (”Tuulimainen”)-kirjojen kustantaminen, kronikoiden, adressien ja vaihtoehtoisen tiedon julkaiseminen LaSeichella sekä taide- ja luontotekstien julkaiseminen Natural Writersilla.

Comme le vent-kirjakokoelma sisältää kirjallisuutta heräämisestä, rakkaudesta ja toiminnasta.

Kaikki romaanit, novellit, runokokoelmat, taidekirjat, painetut kirjat ja e-kirjat julkaistaan ranskan ja englannin kielellä. Kirjojen painatuksessa käytetään tarvepainatuksen palvelua.

Kirjojen painatuksessa käytetään tarvepainatuksen palvelua turhien varastojen väistämiseksi.

Kustantajan esittely :
Surullisen viihteen valtava tuotanto ravitsee kykenemättömyyden mielikuvitusta sekä pelkojen, tottumuksen, tuomitsemisen ja lannistamisen laajaa kudosta. Mihin ikinä olen mennytkään, tämä tuntuu vaivaavan monia, varsinkin nuoria. Se ei ole enää siedettävää.

Keskellä ihmiskunnan elollista kriisiä yhtenä haasteena on selvittää, pystyvätkö mielikuvituksemme ilman nostalgiaa irtautumaan kliseistä ja vanhan maailman fiktioista luodakseen kertomuksen, joka herättää meidät eloon, uudistaa meidät ja kannustaa meitä muutokseen.

Kirjallisuus luo laajan tilan mielikuvituksen löytöretkille. Voisimmeko jo aloittaa kuvittelemalla, millaista elämää haluaisimme elää ?

Seepian esikuvina ovat ne, jotka säilyttävät muinaisia siemeniä suojellakseen hengenvaarassa olevaa luonnon monimuotoisuutta ja vaihtavat keskenään arvokkaita siemeniä. Siispä Seepian Comme le vent-kirjoiden tavoitteena on keskittyä olennaiseen, levittää eräitä ajatuksia ja katsoa, voisiko asiat unelmoida toisenlaisiksi. Ja voisiko asiat myös kokea toisella tavalla siinä mielessä, että unelma ja mielikuvitus ovat toiminnan ensimmäiset askeleet.

”Yhä useammat asiat todistavat sen puolesta, että aistiminen ja mielikuvitus ovat mentaalisia toimintoja, jotka ovat tiukasti yhteennivoutuneita. Ne ovat toki erillisiä, mutta mentaalisen kuvan ja tositilanteen välillä on runsaasti yhtymäkohtia. Siispä on mahdollista oppia ja muuttua fysiologisesti mielikuvituksen kautta.” Francisco Varela.

Olkoot juuremme edessämme.

Eva Wissenz

Käsikirjoitukset :
Me luemme käsikirjoitukset ranskan, englannin, italian ja espanjan kielellä.
Halutessasi lähettää henkeemme sopiva käsikirjoitus Seepia voi hoitaa tekstin valmistelemisen.
Käsikirjoituksien vastaanotto vain sähköpostitse : commelevent@free.fr.
Lähetäthän aluksi tiivistelmän, kolme lukua kirjastasi ja lyhyen esittelyn itsestäsi.

Seepia ei halua olla esillä Amazonilla, koska tämän tyylisten yritysten arvot eroavat omistamme.

Laillinen status :
Kaikki sivuston visuaaliset sisällöt ja dokumentit ovat tekijöiden omaisuutta.

Seepia Publishing
Johtaja : Eva Wissenz
Jänislahdenkatu 6D – 33410 Tampere, Suomi.
Y-tunnus : 2474281-6.
commelevent (at) gmail.com

SiSustainable-sivusto. Sijainti Hetzner-verkkopalvelimilla, jotka toimivat ainoastaan uusiutuvilla energioilla.

 

Mes livres